A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Könyvelés, adótanácsadás. Profitkesz.hu
Teljes körű pénzügyi, számviteli szolgáltatások:

• szabályzatok összeállítása
• könyvelés
• bérszámfejtés
• adóbevallások elkészítése
• éves pénzügyi beszámoló összeállítása
• hatósági ügyintézés, képviselet
• végelszámolások, átalakulások lebonyolítása
• problémák megoldása, személyes kontaktus.

Sikeres cég tulajdonosa szeretne lenni? Könyvelő irodánk segít Önnek!

Természetes, hogy a vállalkozóknak a legfőbb céljuk, hogy sikeres céget tudhassanak magukénak, azonban ezt több tényező is befolyásolja. Nem csak a szakmai rátermettség fontos, hanem az is, hogy a cégtulajdonos mennyire felkészült könyvelő irodát választ. Ha Önnek is fontos a siker, válasszon bennünket!

Egy könyvelő iroda a cég eredményeire nagy hatással bír, hiszen, a vállalkozás csak akkor tud piacképes maradni és tovább terjeszkedni, ha pénzügyei rendben vannak, a határidőknek megfelelően vannak beadva az adóbevallások és az elszámolások pontosan történnek. Ellenkező esetben hamar megbukhat a cég, és még azt is megkockáztathatja, hogy büntetéseket kapjon a be nem tartott határidők vagy a helytelen elszámolások miatt.

Könyvelő irodánk minőségi és megbízható szolgáltatásokkal várja ügyfeleit. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és egy kiváló szakemberekből álló dinamikus csapattal működne együtt a cég sikerének érdekében, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Könyvelőt szeretne váltani? Könyveltessen velünk, a XXII. kerületben!

Az üzleti életben bármi megtörténhet, például az, hogy a vállalkozó kénytelen könyvelőt váltani a cég jövőjének érdekében. Manapság rengeteg könyvelő cég szolgáltatásai közül válogathatnak a cégvezetők, azonban természetes, hogy a kínálatból a legjobbat szeretnék kiválasztani. Ha Ön még nem találta meg a váltáshoz a megfelelő céget, ne kutasson tovább, könyveltessen a XXII. kerületben!

Tény, hogy könyvelőt váltani nem egyszerű; legfőképp az ezzel járó ügyintézés és a könyvelési anyagok átvétele okozza a legnagyobb nehézséget. Mivel XXII. kerületi könyvelő irodánkban profi, felkészült szakemberek dolgoznak, velünk ezt a szituációt is könnyedén áthidalhatja, így hamar kezdetét veheti a közös munka. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kellemetlenségek nélkül megvalósuljon könyvelési anyagok átvétele; ehhez – ha kell – teljes mértékben együttműködünk a korábbi könyvelőjével.

Ha a körülmények megkövetelik, váltson szakembert, és könyveltessen a XXII. kerületben, velünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Megbízható cégtől venne igénybe pénzügyi szolgáltatást? Jó helyen jár!

Ahhoz, hogy egy vállalkozás működőképes legyen, biztos pénzügyi háttérrel kell rendelkeznie, ami csakis úgy valósítható meg, ha a tulajdonosok pontosan tisztában vannak a cég kiadásaival, illetve bevételeivel. A napi teendőik mellett mindezek ellenőrzésére és kezelésére nem mindig jut idő, ami komoly probléma, ugyanis, ha a vállalkozás tulajdonosai nem látják át a cég pénzügyeit, az akár csődbe is mehet. Ha Ön nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni, vegye igénybe pénzügyi szolgáltatásainkat!

Könyvelő irodánk pénzügyi szolgáltatásaival többé nem lesznek kételyei a megfelelő pénzmozgást illetően. Velünk egyszerűen és könnyedén átláthatja a cég pénzügyeit, legyen szó a kiadásokról, vagy a bevételekről, ennek köszönhetően könnyedén tervezheti vállalkozása jövőjét. Naprakész szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, amikkel folyamatosan nyomon követhetik a pénzmozgást a cégen belül; ezzel kapcsolatban mindenről azonnali felvilágosítást és ügyintézést biztosítunk.

Ha szeretné igénybe venni pénzügyi szolgáltatásainkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Segítünk átlátni!

Szeretne meggyőző és megbízható éves beszámolót átnyújtani partnereinek? Szeretné, ha egy profi csapat a lehető legprofesszionálisabb éves beszámolót készítené el önnek? Forduljon hozzánk és bízza könyvelő irodánkra az éves pénzügyi beszámolói összeállítását!

Egy éves pénzügyi beszámolónak nagyon precíz és meggyőző összegzésnek kell lennie, amely áttekintést nyújt a hónapokon át tartó munkafolyamatokról, az ebből származó eredményekről, pénzügyi mozgásokról. Ez egy rendkívül fontos és kényes feladat, amelynél megéri szakértőket alkalmazni. Egy éves pénzügyi beszámoló összeállításához három részt kell részletesen kifejteni a számfejtés során, ezek a mérleg, az eredménykimutatás, valamint a kiegészítő melléklet.

• A mérleg az adott üzleti év utolsó napjára vonatkozik, illetve az aktuális vagyoni helyzetet mutatja meg forintban megadva.
• Az eredménykimutatás egy részletekbe menő levezetés, ami az adott évben produkált és elért eredményeket mutatja, természetesen a szükséges levonások, adózást követően.
• Végül a kiegészítő melléklet az előző két kimutatás apró betűs része, az ezekhez kapcsolódó adatokat, számokat tartalmazza.

Amennyiben precíz és átlátható éves pénzügyi beszámoló összeállítására van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elkészítjük az adóbevallását is!

Az adóbevallás készítése sokak számára komoly terhet jelent, legyen szó akár arról, hogy egyéb elfoglaltságok miatt már nem marad idő egy ilyen plusz feladatra, akár arról, hogy a hozzáértés és a gyakorlat hiányzik. Mégse essen kétségbe, ha nem boldogul! Mi segítünk!

Miért fontos Önnek, hogy pontos legyen az adóbevallás, és le tudja adni időben?

• A pontos adóbevallás Önnek is érdeke. A megfelelő figyelemmel elkészített bevallás megelőzi, hogy újabb felesleges körökre legyen szükség, melynek során javítani kellene azt, és ismételten időt áldozni a feladatra.
• A késedelmes leadás komoly plusz kiadást jelent, hiszen mulasztási bírságot von maga után. Ennek elkerülése érdekében nem érdemes tologatni az adóbevallás elkészítésének időpontját, hiszen a határidő túllépése senkinek sem jó. Ha minket választ, akkor mindig időben kész lesz az adóbevallása, felesleges idegeskedés nélkül!

Keressen minket Ön is, ha szeretné, hogy levegyük a válláról a terhet, és segítsünk az adóbevallás készítésében!


Miért bízza szakemberre az adóbevallás elkészítését?

Az éves adóbevallás elkészítése és hiánytalan leadása bizony felelősségteljes feladat. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen lesz a végeredmény, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízzuk az elkészítését.

Mindenkinek két lehetőség áll rendelkezésére, ha az adóbevallás elkészítéséről van szó. Elkészíthetjük saját magunk, vagy egy képzett szakember tudásában és tapasztalatában is megbízhatunk.

Az első megoldás nem csupán időigényes, de nagyfokú tudást is igényel, naprakésznek kell lenni a szabályokat illetően, és ha valaki nem magabiztos, nagy a hibázás lehetősége. A másik lehetőség az, ami a leginkább célravezető, hiszen az erre szakosodott szakemberek kívül-belül ismerik az ide vonatkozó törvényeket és szabályokat, tapasztaltak és rutinosak. Nem csupán hiánytalanul és megbízhatóan készítik el az adóbevallást, de a kedvezményeket is ismerik, és természetesen garanciát vállalnak a munkájukért.

Válassza a biztos megoldást Ön is, és bízza az adóbevallás elkészítését szakemberre – forduljon hozzánk bizalommal!

Milyen szempontok alapján keressünk könyvelő irodát?

A könyvelés egy olyan szakmának számít, amit szinte minden vállalkozás egyaránt ki szokott szervezni. Egy igazán jó könyvelő iroda megválasztása nem csak jó lehetőséget nyújt arra, hogy sokat spóroljunk, hanem biztonságérzetet is ad.

Ennek érdekében fontos, hogy valódi teljesítmény alapján keressünk könyvelő irodát, ne pedig az első szembe jövő olcsó lehetőséget használjuk ki. Nem véletlenül, hiszen ha fizetünk valakinek egy szolgáltatásért, akkor jogosan várjuk el, hogy cserébe minőségi eredményben legyen részünk. A keresgélés során érdemes az adott könyvelői iroda képviselőit leellenőrizni a regisztrált mérlegképes könyvelők nyilvántartásában vagy a könyvvizsgálói névjegyzékben. Ha nem találjuk benne az illetőt, akkor abban az esetben nem jogosult az önálló munkavégzésre. Kiemelten fontos ügyelni arra, hogy a megegyezés során legyen szerződés, amelyben pontosan le vannak írva a könyvelő és az ügyfél feladatai.

Ha Ön is egy megbízható könyvelő irodát keres, akkor feltétlenül tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket, és lépjen velünk kapcsolatba!

Nem jártas a pénzügyekben? Mi segítünk!

Ahhoz, hogy egy vállalkozás igazán sikeres legyen, szükség van arra, hogy a pénzügyek is rendben legyenek, hiszen az átláthatóság segít abban, hogy ha bármi kérdés merül fel, azonnal választ kaphasson rá. Ám nem minden szakmának velejárói a számviteli ismeretek, tehát ha segítségre van szüksége ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez, hívjon minket bizalommal!

Amennyiben minket választ, teljes körű pénzügyi szolgáltatásokkal várjuk. Ránk bízhatja cége könyvelését, az adóbevallás készítését, de még a bérszámfejtést is, mely feladatok mindig pontosan és időben lesznek elvégezve általunk. Ha kérdése lenne a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor magyarázatokkal is szívesen szolgálunk, hiszen számunkra is fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Ön is szeretné, ha mi végeznénk a pénzügyekkel kapcsolatos feladatokat cége számára? Forduljon bizalommal 22. kerületi könyvelő irodánkhoz - levesszük a terhet a válláról, hogy Önnek kizárólag a szakmai tevékenységekre kelljen fókuszálnia!

Profi könyvelés – Levesszük a terhet a válláról!

Amennyiben a könyvelési feladatokat cégünkre bízza, számos tekintetben megkönnyíti vállalkozása helyzetét. Egyrészt nem kell csak azért felvenni egy embert, hogy elvégezze a teendőket, másrészt biztos lehet benne, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezünk az aktuális törvényekről és azok módosulásairól.

Alapesetben a könyvelő feladatai közé tartoznak a következők:
• Az érvényben lévő törvényeknek megfelelő módon ellenőrizni és iktatni a számlákat, bizonylatokat.
• A hatóságokkal való kommunikáció, vagyis a különféle pénzügyi bevallások elkészítése.
• A vállalkozás számára releváns kimutatások létrehozása.

A könyvelési feladatok persze nem biztos, hogy ennyivel véget is érnek, minden a két fél közötti megegyezésen múlik.

Amennyiben minket választ, akkor a könyvelés mellett akár egyéb pénzügyi feladatokat is ránk bízhat! Szakembereink mindig a törvények szerint és a legnagyobb odafigyelés mellett teszik a dolgukat, hogy Ön bátran haladhasson előre, és sikerre vihesse vállalkozását!


Kérjen segítséget adóbevallása elkészítéséhez!

Beköszöntött az új esztendő, és ezzel egy újabb teljesített munkaévet tudhatunk magunk mögött, ami egyet jelent az adóbevallás időszakával. Az adóbevallás készítése sokak számára okozhat fejtörést, akár munkavállalóról, akár munkáltatóról vagy egyéni vállalkozóról van szó. Bár bizonyos cégek biztosítják dolgozóik számára az adóbevallás készítését, többségében ez a teher még mindig a magánszemélyek vállát nyomja.

Az adóbevallás készítése több szempont miatt sem egyszerű, számtalan kétséget ébresztő rész található benne, melyet egy hozzá nem értő személy csak segítséggel tud kitölteni. Sokan azért tartanak az adóbevallás készítésétől, mert félnek, hogy egy esetleges hiba súlyos következményeket vonhat maga után, mely főként egy induló vállalkozás vagy egyéni vállalkozó esetében akár csődhöz is vezethet.

Ha Ön is megbízható és precíz segítséget keres az adóbevallás készítéséhez, forduljon hozzánk bizalommal! Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!


Cégalapítás és a megfelelő könyvelő iroda megválasztása

Ha Ön is cégalapítás előtt áll, de még nem tudja, melyik könyvelő irodához forduljon, akkor megtalálta a megfelelőt! Irodánk szakértői segítenek Önnek a cég könyvelési és egyéb pénzügyi teendőinek megtervezésében és ellátásában, valamint hasznos tanácsokkal is ellátjuk, mielőtt bármibe is belekezdene.

Óriási összegeket kell kifizetni akár egy-egy apró könyvelési hiba esetén is, ezért a pénzügyeket mindig érdemes szakemberekre bízni. Hiába a kiváló szakmai teljesítmény, ha a gördülékeny ügyvitelhez szükséges alapok nincsenek meg.

Egy jó könyvelő iroda segíthet a cégalapítás előtt akár olyan kérdésekben is, hogy milyen cégforma lehet a megfelelő, vagy a választható adózási módok kapcsán hogyan érdemes dönteni. A legjobb szakemberek a jövőbeli teendőket illetően is hasznos tanácsokkal tudják ellátni.

Ha Önnek is szüksége van a cégalapítás során egy megbízható könyvelő irodatanácsaira és segítségére, keressen minket bizalommal! Számíthat szakértelmünkre!

A pénzügyek pontos vezetése és szemmel tartása embert próbáló feladat lehet szakirányú végzettség és gyakorlat nélkül, mégis, nem minden esetben éri meg egy-egy kisebb vállalkozás számára, hogy erre a feladatra külön embert vegyenek fel. Szerencsére ebben a helyzetben is mód van arra, hogy profik végezzék a feladatot, elég, ha hozzánk fordul a pénzügyi szolgáltatások kapcsánMit nyer Ön, mint vállalkozó, ha igénybe veszi pénzügyi szolgáltatásainkat?• Felszabaduló időt - Ha eddig Ön foglalkozott a pénzügyekkel, akkor innentől lekerül ez a gond a válláról.
• Megtakarított pénzt - Nem szükséges egy új alkalmazottat felvenni a pénzügyek kezeléséhez, így a különféle járulékok kifizetését is megússza.
• Naprakész információkat - Módja van kommunikálni szakembereinkkel, hiszen mi nem csak pénzügyi szolgáltatásokat nyújtunk, hanem az ügyfélközpontú hozzáállás terén is igyekszünk a maximumot hozni.

Használja ki az általunk kínált lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk Ön is! Nem fogja megbánni döntését!

Pénzügyi szabályzat összeállítása: Kötelező elemek

A pénzkezelési vagy pénzügyi szabályzat összeállítása minden a számviteli törvény hatálya alá tartozó gazdálkodónak kötelező. Egy ilyen pénzügyi szabályzatösszeállítás megköveteli, hogy bizonyos kötelező tartalmi elemek szerepeljenek benne.

Fontos ennek a szabályzatnak az összeállítását komolyan venni, hiszen kulcsot jelent a könnyebb munkavégzéshez, elhárítja a fölösleges akadályokat a céget vezető személyek útjából. Egy ilyen pénzügyi szabályzatnak megvannak a kötelező tartalmi elemei. Mi az, ami nem maradhat ki az összeállításból? Szerepelnie kell benne a pénzforgalom rendjéről, a pénzkezelés személyi és tárgyi feltételeiről, a készpénzben és a bankszámlán tartott vagyon forgalmáról és arról is, hogy milyen szabályait állapítják meg a felelősségnek.

Azt fontos tudni, hogy habár ezeket a kötelező elemeket fel kell tüntetni minden pénzügyi szabályzatban, részleteiben minden cég, vállalat pénzügyi szabályzata egyedi, más és más.
2017-ben már rögzíteni kell a bizonylatok kezelését, dokumentálni kell a pénzügyi és gazdasági történéseket, vagy a céges bankkártya használatáról szóló szabályokat is.
Keressen minket, és mi gondoskodunk az aktuális pénzügyi szabályzat összeállításáról!


Dél-Buda környéki vállalkozó? – Válassza budafoki könyvelő irodánkat!

Egy vállalkozás biztos működéséhez elengedhetetlen, hogy a pénzügyi- és jogi háttere rendben legyen, ehhez pedig olyan szakember kell, aki mindezt kézben tartja. A leginkább kézenfekvő megoldás a problémára egy könyvelő! Ha Ön Dél-Buda környéki vállalkozó, és a közelben keres könyvelőt, jöjjön el budafoki könyvelő irodánkba!

Irodánk főként pénzügyi- és számviteli szolgáltatásokkal várja ügyfeleit, emellett vállaljuk az adóbevallások elkészítését és nem utolsó sorban a vállalkozások könyvelését is!

A könyvelő kiválasztásakor fontos, hogy a szakember minél közelebb legyen, így Ön rövid időn belül felkeresheti könyvelőjét, hogy tanácsot adjon, ügyeket intézzen cégével kapcsolatban. Budafoki könyvelő irodánk elsősorban a Dél-Buda környéki vállalkozásoknak nyújt gyors és hatékony segítséget, de természetesen minden érdeklődőnknek szívesen adunk tanácsokat.
Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, tegyük együtt sikeressé vállalkozását!


Állítsa össze szakemberek közreműködésével vállalkozásának pénzügyi szabályzatát!

Vitathatatlan, hogy egy vállalkozás csakis akkor válhat sikeressé, ha pénzügyei minden szempontból rendben vannak. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, mindenképp pénzügyi szabályzatra van szükség, aminek összeállítását érdemes szakemberre bízni, ugyanis ellenkező esetben olyan feltételek is belekerülhetnek a szabályzatba, ami nem válik a vállalkozás előnyére!


Ha olyan pénzügyi szabályzatra van szüksége, ami biztos alapot ad vállalkozásának, bízza könyvelő irodánkra a dokumentum összeállítását! Kollégáink rendkívül tapasztalt, képzett szakemberek, akik tisztában vannak a pénzügyi szabályzatok összeállításának minden részletével, ennek köszönhetően az általuk elkészített szabályzat minden olyan területre kiterjed, ami befolyásolja a vállalkozás pénzügyi helyzetét, legyen szó a házi pénztár kezeléséről, vagy a banki átutalások ütemezéséről!

Bízza profikra a pénzügyi szabályzat összeállítását, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Miért bízza szakértőre a pénzügyi szabályzat összeállítását?

Ahhoz, hogy egy vállalkozás hosszú éveken át zökkenőmentesen és nyereségesen működhessen, az alapokat már a kezdetekkor körültekintően kell lefektetni. E téren a pénzügyi szabályzat összeállítására kell a legnagyobb gondot fordítani, hiszen enélkül igazi káosz alakulhat ki a cég pénzügyeiben. Mivel a pénzügyi szabályzat összeállításarendkívül összetett feladat, ami tapasztalatot és naprakészséget kíván meg, elengedhetetlen, hogy szakember készítse el az ehhez kapcsolódó dokumentumokat.

A pénzügyi szabályzat összeállításakor többek között rendelkezni kell a pénzforgalom készpénzben, illetve bankszámlán történő bonyolításának rendjéről, továbbá a pénzkezelés személyi és tárgyi feltételeiről, a felelősségi szabályairól, és nem utolsó sorban a készpénzben és a bankszámlán tartott pénzeszközök közötti forgalomról. A részletességen kívül a számvitelről szóló törvények betartását is figyelembe kell venni a pénzügyi szabályzat összeállításakor, ezt pedig szintén csak egy tapasztalt, rutinos szakember ismeri kellően.

Ha Ön még nem talált szakembert a pénzügyi szabályzat összeállításához, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár! Mi elkészítjük Önnek a dokumentumokat, csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Lépjen kapcsolatba velünk itt.