Céget indít? A pénzügyi szabályzat összeállítását bízza ránk!

Mostanában alapítana céget? Akkor Önnek szüksége lesz a megfelelő háttérre annak érdekében, hogy szabályoknak megfelelően tudjon működni. A pénzügyi szabályzat összeállítása az egyik elsőként elintézendő dolog a cégalapítás tevékenysége során.

A pénzügyi szabályzat összeállítása minden esetben kikerülhetetlen, hiszen lefekteti az alapvető szabályokat a cég pénzügyeivel, pénzkezelésével kapcsolatban, és rendelkezik a szükséges tárgyi eszközök használatáról is. Ha Ön ebben az évben alapít céget vagy ezután fog, akkor arról is tudnia kell, hogy a 2018-as év változásokat hozott a pénzügyi szabályzat összeállításának bizonyos részeiben. A változásokat az új Számviteli Törvény életbe lépése hozta magával.

A pénzügyi szabályzat összeállítása magas szintű jogi és gazdasági ismereteket igényel, nem beszélve a naprakész információk birtoklásáról. Összetett feladat, amit jobb, ha ránk bíz!

Forduljon bizalommal cégünkhöz, ha profi pénzügyi szabályzatot szeretne induló cége számára! A részletekről szívesen tájékoztatjuk elérhetőségeinken!


A profi bérszámfejtéshez a mi szaktudásunk is kell!


Egy vállalkozás vezetéséhez körültekintően kell megválasztani a szakembereket. Ők azok, akik a saját területükön megalapozott tudással és kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek. Segítenek, hogy ott, ahol tevékenykednek, minden a legnagyobb rendben menjen, és a cég sikeres legyen. Ilyen terület a bérszámfejtés is. Ahol nem értenek a bérszámfejtéshez, ott előbb-utóbb nagy fennakadások lesznek a kifizetésekkel kapcsolatban.

Ha Ön úgy érzi, hogy még nem találta meg azt a szakembert, akire nyugodt szívvel rábízhatja a bérszámfejtést, ne keressen tovább, hanem forduljon bizalommal könyvelő irodánkhoz!
Irodánk az Ön vállalkozása számára is a legjobbat nyújtja, ha pénzügyekkel kapcsolatos szolgáltatásokról van szó. A bérszámfejtés nem jelent problémát többé, a fizetések, túlórák, bónuszok mindig időben és pontosan kiszámítva érkeznek majd.

Keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, és bízza ránk a bérszámfejtést is ahhoz, hogy a legjobb feltételekkel működhessen a vállalkozása!

Nem minden a belváros: pénzügyi szolgáltatások a 22. kerületben!


A belváros nem véletlenül olyan zsúfolt és egyben népszerű is. Sokan ezt a területet célozzák meg, ha üzleti tevékenységet folytatnak, ha szolgáltatásokra van szükségük, ha jó szakembereket keresnek. Ön is szeretne igénybe venni színvonalas szolgáltatásokat a pénzügy területén? Ehhez megteheti az utat a belvárosba, vállalva az ezzel járó plusz időt, de választhat minket is! Pénzügyi szolgáltatásokkal, könyveléssel, bérszámfejtéssel és adótanácsadással foglalkozunk itt, a 22. kerületben, és magas szinten képviseljük a szakmai hozzáértést.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe könyvelő irodánk pénzügyi szolgáltatásait akár azonnal is! Kedvező árakkal dolgozunk, nagy szakmai tapasztalattal és következetes munkavégzéssel igyekszünk az ügyfeleink érdekeit szolgálni.

Vegye igénybe pénzügyi szolgáltatásainkat a 22. kerületben! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjen részletes tájékoztatást a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!
 

Vállalkozást indít? Könyveltessen a XXII. kerületben!


A közelgő újév sokak életében hozhat változást. Egyesek új ingatlanba költöznek, mások pedig megalapítják a saját vállalkozásukat, ami szakmai szempontból hatalmas fordulópontnak számít egy ember életében. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és cége Dél-Budán, vagy annak vonzáskörzetében lesz megtalálható, könyveltessen a XXII. kerületben!

Mivel az induláskor számtalan teendője lesz, dél-budai vállalkozóként nem érdemes messzire vinnie könyvelését, ugyanis, ha bármilyen kérdés merülne fel a működést illetően még az első időszakokban, hosszú időbe telhet, mire személyesen választ kaphat a szakembertől. Természetesen a jövőre nézve is sokkal előnyösebb, ha a XXII. kerületben könyveltet, ugyanis jelentős időt és energiát felemészthet az utazás, ez pedig a cég működésének szempontjából nem túl előnyös.

Hozzon okos döntést, könyveltessen a XXII. kerületben! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Lépjen kapcsolatba velünk itt.