Szolgáltatások:

Cégalapítás ügyvédi közreműködéssel, cégképviselet, cégmódosítás, fizetési meghagyások, végrehajtási eljárások kezdeményezése. Segítünk az Ön üzleti ötletéhez szükséges cégforma kiválasztásában, hogy cégét a lehető legtöbb előnnyel tudja elindítani.
- Adótanácsadás, naprakész tanácsadás a törvényi változásoknak megfelelően. Kérésének megfelelően átvizsgáljuk jelenlegi adófizetési kötelezettségét, melyet követően, amennyiben szükséges, minimalizáljuk adó és járulék fizetését.
- Teljes körű pénzügyi, számviteli szolgáltatások:
      - szabályzatok összeállítása
      - könyvelés
      - bérszámfejtés
      - adóbevallások elkészítése
      - éves pénzügyi beszámoló összeállítása
- Havi jelentések összeállítása: cége figyelemmel kísérése szempontjából fontosnak tartjuk akár a projekt szemléletű nyilvántartást, ahol ügyfeleink nyomon tudják kísérni több projekt esetén az egyes projekteket érintő költségeket, bevételeket, és így teljes rálátásuk nyílik cégük kiadásaira.
- Szükség esetén folyamatos jelentést biztosítunk a vevői, szállítói kinnlevőségek alakulásáról.
- Hatósági ügyintézés, képviselet
- Végelszámolások, átalakulások lebonyolítása.


Bízza ránk a bérszámfejtést is!

Könyvelés szolgáltatásokNem szeretne külön embert alkalmazni, aki foglalkozik a bérszámfejtéssel? Nincs is rá feltétlenül szükség, hiszen sok más pénzügyi szolgáltatás mellett ezzel is foglalkozunk!

Miért jár jól, ha minket választ?

 • Megszabadul a gondtól, ami azzal jár, míg megtalálja a megfelelő embert a pozícióra, hiszen ha megbíz minket a bérszámfejtéssel, akkor nálunk profi csapat kezébe kerül a feladat.
 • Precízen és pontosan dolgozunk, tehát nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon megfelelnek-e a valóságnak a kapott adatok.
 • A bérszámfejtés mellett akár más pénzügyi szolgáltatásokat is kérhet tőlünk, így egy kézben tudhatja az összes, pénzügyekhez kapcsolódó feladatot, ami mindenképp előny a jó átláthatóság érdekében.
 • Mindig naprakészek vagyunk az aktuális szabályozásokkal kapcsolatban, hogy Önnek ne kelljen ezzel foglalkoznia.

Keressen minket bizalommal, ha szeretne megszabadulni a bérszámfejtés nehézségeitől, és profi szakemberekre bízná azt! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!


Bérszámfejtés és feladatai

Bérszámfejtés és feladataiA bérszámfejtő foglakoztatása egy vállalkozás életében ugyanolyan fontos, mint például egy könyvelő személye. Amennyiben az adott vállalkozásnak akár csak egyetlen alkalmazottja is van, akkor már indokolt a bérszámfejtő szolgáltatásainak igénybe vétele.

A bérszámfejtő faladatai meghatározott feladatok, mégis gyakran szeretnék bevonni őt más területre is, például munkaügyi tanácsadásba is. A bérszámfejtő a következő területeken nyújthat a megrendelőnek szakmai segítséget. Havonta kimutatást készít a szükséges adatokról, intézi az elektronikus regisztrációt és a bevallást, elkészíti az alkalmazottak szabadságolására vonatkozó nyilvántartást és kezeli azt, foglalkozik a táppénz és a betegszabadság elszámolásával is, illetve rendszeresen viszi az ezekhez kapcsolódó dokumentációt is, elvégzi az adminisztratív feladatokat. A bérszámfejtő havi feladatai közé tartozik még a fentieken kívül a munkaügyi és bérstatisztikák elkészítése, a havi befizetendő adók és járulékok listájának összeállítása, szabadságok, túlórák, megbízási díjak naprakész frissítése vagy a havi bérfizetési listák átadása.

Profi bérszámfejtőt keres? Forduljon könyvelő irodánkhoz bizalommal!


Pénzügyi szolgáltatások: hogyan válasszunk könyvelő irodát?

Egy cég pénzügyeinek menedzselése felelősségteljes feladat. Az esetleges hibáknak, könnyelműségnek vagy hozzá nem értésnek komoly következményei lehetnek, hiszen a könyvelés, bérszámfejtés, adóbevallás készítése mindenkire és mindenre kihat. Ezért nem mindegy, hogyan választunk szakembert.

A jó könyvelő iroda kiválasztásának több szempontja is van. Mit tartson szem előtt, ha a legjobb szakembereket keresi? A megfelelő felkészültség alapkövetelmény, de emellett a megbízhatóság, felelősségteljes hozzáállás is kulcsfontosságú. Ez azt is jelenti, hogy nem csupán a kötelező iratokon rágja át magát a szakember, hanem odafigyel a részletekre, megismeri az egész hátteret, beleássa magát a cég ügyeibe, hogy teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújthasson. Ennek megfelelően mindig mindenben naprakész tud lenni, betartja a határidőket, képviseli a céget. A jó könyvelő előre tud gondolkodni, képes kivédeni a problémákat, és ha szükség van rá, akkor tanácsot is lehet kérni tőle.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe kiemelkedő színvonalú pénzügyi szolgáltatásainkat!


Pénzügyi szabályzatok összeállítása

A szabályzatok arra jók, hogy támpontot nyújtsanak, kijelöljék a határokat, a teendőket és azokat a tudnivalókat, amelyek mentén már egyszerűbb a kijelölt célok, feladatok elérése. Egy szabályzat logikus felépítése nagyobb átláthatóságot ad a mindennapokban, hozzájárul ahhoz, hogy semmi ne maradjon figyelmen kívül, a dolgok rendezetten működjenek. Ez különösen fontos cégek, vállalkozások életében, például pénzügyek esetén. A pénzügyi szabályzatok nem hiányozhatnak, de természetesen az sem mindegy, hogy milyenek.

Forduljon hozzánk bizalommal és adja profik kezébe a pénzügyi szabályzat összeállítását. A kézpénzforgalom, folyószámla és a bankkártya használat sarkalatos kérdéseit megválaszoljuk és egy az adott cég specifikus jellemzőit figyelembe vevő pénzügyi szabályzatba foglaljuk azokat. Ki vehet fel pénzt a cég számlájáról, ki intézi a kifizetéseket, egy pénztár megléte esetén mennyi pénz lehet a kasszában, hol a pénztárhelyiség? Megannyi megválaszolásra váró kérdés.

Keressen minket és bízza ránk a pénzügyi szabályzat összeállítását cége számára!

 

A bérszámfejtés kiszervezésének előnyei

A bérszámfejtés kiszervezésének előnyei

Cégünk többféle pénzügyi szolgáltatást végez cégek részére, többek között bérszámfejtést is. Nézzük, milyen előnyei vannak annak, ha szakembereinkre bízza a bérszámfejtést!

 1. A költségek minimalizálása:
  A legtöbb esetben kevesebb költséget jelent a vállalatnak, ha kiszervezi a bérszámfejtést, mintha külön bérszámfejtő alkalmazottat foglalkoztat.
 2. Spórolás az idővel:
  Amennyiben a bérszámfejtést a cég egy más feladatokat is végző dolgozója végzi, az nagyon sok időt vesz el a többi feladata elől. Ha ezt a terhet levesszük a válláról, több időt fordíthat az egyéb munkáira.
 3. A hibák kiküszöbölése:
  Főleg nagy cégek esetében, ha nem szakember végzi a bérszámfejtést, bizonyosan előfordulnak hibák, amik bírságot is vonhatnak maguk után.
 4. Naprakészség:
  Cégünk egyik fő tevékenysége a bérszámfejtés, ezért mindig naprakész információkkal rendelkezünk a szabályokról.
 5. Biztonság:
  Ha külső cég végzi a bérszámfejtést, biztos lehet benne, hogy semmilyen adat nem fog kiszivárogni.

Ha szeretné Ön is élvezni ezeket az előnyöket, bízza ránk a bérszámfejtést!


Az adóbevallás készítésének buktatói

Az adóbevallás készítése mindenkinek kötelező, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. A megfelelő dokumentumok helyes kitöltése minden évben fontos, de sokakat már a papírok látványa is elrettent. Ha biztosra szeretnénk menni, bízzuk az adóbevallás készítését tapasztalt könyvelő irodára, rutinos szakemberekre, ezzel számos buktatót kikerülhetünk, fölösleges idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy húzzák, halogatják az adóbevallás készítését, egészen addig, mígnem kifutnak az időből és határidő után nyújtják be a papírokat. A papírok kitöltéséhez sokszor nem csupán rutin és megfelelő ismeretek kellenek, de precizitás is! Sokan rossz rubrikákba írják be a kért adatokat, vagy éppen nem töltenek ki mindent, amire szükség van. Az adóból bizonyos feltételek mellett vissza lehet igényelni egy bizonyos összeget, de ez nem egyszerű, ha az adózó nem adja meg ehhez a postacímét, illetve a számlaszámát!

Keresse fel könyvelő irodánkat bizalommal, és kerülje el az adózás buktatóit azzal, hogy rutinos szakemberekre bízza az adóbevallás készítését!


Számviteli szolgáltatások profiktól Önnek és cégének is!

Szeretne cége mögött biztos számviteli hátteret tudni? Nincs, akire rábízhatná a könyvelést, a bérszámfejtést, nem tudja, hová fordulhatna megbízható szakmai szolgáltatásokért? Pedig a profi számviteli szolgáltatások Önnek és cégének is megkönnyítik az életet és az ügymenetet! Minden átláthatóbb lesz, minden szabályos, pontosan elszámolt keretek között szervezhető és az sem hátrány, ha valaki tisztában van az aktualitásokkal!

Egy megbízható könyvelő foglalkoztatása azzal jár, hogy a teljes könyvelés olyan szakember kezébe kerül, aki mindig naprakész, aki tudja a cég érdekeinek szem előtt tartásával intézni a feladatait!

Amennyiben Önnek ilyen partnerre van szüksége, keressen meg minket bizalommal és vegye igénybe teljes körű számviteli szolgáltatásainkat! Könyvelés, bérszámfejtés, mindegyikben otthon vagyunk, teljes körű és naprakész szolgáltatást nyújtunk! Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk és megismerheti szolgáltatásainkat!


Könyvelés a XXII. kerületben: bízza profikra!

Kisebb cégek sajnos sokszor próbálják maguk elvégezni a könyvelést, pedig ennek számos buktatója van, és ezekre gyakran csak akkor derül fény, amikor valami hiba csúszik a munkába, és súlyos bírságot kell miatta fizetni. Ezért érdemes a könyvelést mindig szakemberre bízni!

Annak, aki nem követi nap, mint nap a jogszabályi változásokat, figyeli az új törvények életbe lépését, nagyon nehéz szabályosan könyvelnie egy cég ügyeit. A könyveléshez szükség van nagy mértékű jogi ismeretekre, és ezek átlátására. Egy tapasztalatlanul könyvelő ember sok esetben nem ismeri a különböző kedvezményeket, nem feltétlenül tudja, hogy mire lehet jogosult a cég. A tapasztalatlanság szerencsésebb esetben „csak” többletkiadást okoz, rosszabb esetben azonban súlyos bírság is lehet a következménye, ha valamilyen hiányosság adódik.

Megbízható, tapasztalt könyvelő a XXII. kerületben? Válassza könyvelő irodánkat, és nem fog csalódni! Könyvelőink mindig naprakészek, pontosak és precízen végzik munkájukat!


Miért bízza tapasztalt szakemberre a bérszámfejtést?

A bérszámfejtés során számos tényezőre kell odafigyelni ahhoz, hogy az eredmények pontosan kijöjjenek, ezáltal az elszámolások is megfelelően történjenek mind a munkavállalók, mind a vállalkozás tulajdonosa felé. Mivel összetett feladatról van szó, elengedhetetlen, hogy a bérszámfejtést megbízható, tapasztalt szakemberre bízza, ugyanis ellenkező esetben komoly félreértések történhetnek, amik rendkívül kellemetlen szituációkat okozhatnak.

A bérszámfejtést a bonyolultsága miatt tapasztalt, nagy szaktudású könyvelőre bízzák a vállalkozások tulajdonosai, hiszen ő tisztában van az elszámolásokhoz szükséges instrukciókkal, továbbá figyelembe veszi a törvényi szabályozásokat, így nem merülhet fel semmilyen hiba a kifizetések során. Ha a bérszámfejtéshez még nem talált szakembert, nem kell tovább kutatnia, hiszen jó helyen jár! Könyvelő irodánk munkatársai kellő tapasztalattal rendelkeznek a bérszámfejtés terén, így a pontosság garantált!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Pénzügyi szabályzat összeállítása az aktualitásoknak megfelelően!

Gyakorlatilag minden vállalkozás számára el kell készülnie egy pénzkezelési szabályzatnak azért, hogy a működése átláthatóbb legyen. A pénzügyi szabályzat összeállítása a könyvelő dolga, mielőtt azonban bármihez is hozzákezdene, természetesen arról is tájékozódnia kell, hogy a pénzügyi szabályzatokra vonatkozóan milyen változások történtek az előző év óta. Idén is történt némi módosítás a tavalyi évhez képest. Lássuk, hogy mik ezek az újdonságok!

A könyvelőknek a következőre kell ügyelni, ha új pénzügyi szabályzat összeállításába fognak: először is új Számviteli Törvény van érvényben január 1. óta, így a régi pénzügyi szabályzattal összevetve elkészíthető az új dokumentum, amiben minden az előírásoknak megfelelően kerül említésre. Természetesen ez nem egyszerű feladat, ezért érdemes profi könyvelő iroda segítségét igénybe venni, így biztosak lehetünk abban, hogy minden rendben megy majd.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken pénzügyi szabályzat összeállításával kapcsolatban is!


Megbízható szakembereket keres a bérszámfejtéshez? Jó helyen jár!


A bérszámfejtés rendkívül fontos tényező egy cég életében, hiszen a kiadásokkal mindig tisztában kell lenni, ezért nem véletlen, hogy a bérszámfejtéshez tapasztalt, profi könyvelőket kérnek fel. Ha Önnek is ilyen szakemberre lenne segítsége, forduljon bizalommal könyvelő irodánkhoz!

A bérszámfejtés terén több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy tisztában vagyunk azzal a számos tényezővel, amit a bérszámfejtéshez figyelembe kell venni. Az adminisztráció sem jelenthet akadályt számunkra, így – ha minket választ – vállalkozásának pénzügyei, kiadásai szakértői kezekbe kerülnek. Szakmai tapasztalatainkat annak köszönhetjük, hogy soha nem elégszünk meg a jelenlegi tudásunkkal, hanem igyekszünk azt folyamatosan bővíteni, hiszen a magas színvonalú bérszámfejtéshez ez elengedhetetlen.

Forduljon bizalommal a bérszámfejtéssel kapcsolatban is könyvelő irodánkhoz! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Pénzügyi szolgáltatások: Miért csinálná Ön, amikor szakemberre is bízhatja?


Szakembereket akkor szokás megbízni egy feladattal, projekttel, ha az a feladat valamilyen speciális ismeretet, speciális felkészültséget követel meg. A szakemberek nemcsak az ehhez szükséges tudással rendelkeznek, de nagy tapasztalatot is birtokolnak, ami megkönnyíti a dolgukat.

A pénzügyi szolgáltatások területén irodánk a lehető legmagasabb szakmai színvonalat nyújtja, és igyekszik minden esetben maximálisan eleget tenni az ügyfelek elvárásainak!

Amennyiben Önnek is szüksége van kiemelkedő színvonalú pénzügyi szolgáltatásokra, nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és igénybe venni szaktudásunkat! Bérszámfejtéssel, könyveléssel, adóbevallás elkészítésével egyaránt foglalkozunk, és minden ránk bízott feladatot naprakész ismeretekkel, az ügyfél számára átláthatóan és rugalmasan végzünk.

Bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb tájékoztatást pénzügyi szolgáltatásainkkal kapcsolatosan!


Megbízható könyvelőirodát keres Budapesten? Válasszon 22. kerületi könyvelőt!


Legyen szó kisebb vállalkozásról, vagy nagyvállalatról, természetes, hogy a vezetőik olyan könyvelőkkel szeretnének együtt dolgozni, akik a szakma kiválóságai, pontosak és nem utolsó sorban megbízhatóak. Ha Ön is ilyen szakembert keres a fővárosban, döntsön 22. kerületi könyvelő szolgáltatás mellett!

22. kerületi könyvelőirodánk munkatársai magas színvonalú, megbízható szolgáltatásokat biztosítanak az ügyfeleknek, ráadásul az általános ügyintézéseken kívül a naprakész információkat is szállítják az üzleti partnereknek, így mindig képben lehetnek az újdonságokkal kapcsolatban, vagyis ezáltal elkerülhetőek a különböző pénzbírságok, kellemetlen szituációk. 22. kerületi könyvelési szolgáltatásunk rugalmas és ügyfélközpontú, ahol a munkatársaknak az a legfőbb céljuk, hogy átláthatóvá és érthetővé tegyék a pénzügyeket és a könyveléssel kapcsolatos általános információkat, ami által olyan közös munka jöhet létre az ügyfelekkel, ami mindkét fél számára kedvező helyzeteket teremt.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni 22. kerületi könyvelési szolgáltatásunk előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Lépjen kapcsolatba velünk itt.