Amennyiben időszakosan megszaporodnak könyvelési teendői, a következő szolgáltatásokra kínálunk professzionális megoldást:

Átfogó ellenőrzés során az anyag áttekintése, ellenőrzése, segítés az anyag összeállításában.

Személyi jövedelem adó bevallási időszakban segítség nyújtása.

Munkaerő hiány esetén időszakos besegítés.

Új könyvelési rendszer bevezetése során párhuzamos könyvelésbe történő segítés.


Teljes körű támogatás a könyvelésben!

A feladatok pedig egyre csak tornyosulnak Ön előtt? Amikor egyre több a munka és egyre kevésbé látja a végét, mindig jól jön egy segítő kéz, ami gondoskodik arról, hogy időben kész legyenek a feladatok. Amennyiben Önnek erre van szüksége, megtalálta a megoldást!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe könyveléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Amennyiben hozzánk fordul, nem kell aggódnia a közeledő határidők miatt, nincs szükség túlórákra sem, ehelyett nyugodtan végezheti megszokott feladatait, anélkül, hogy másoké miatt kellene idegeskednie. Hívjon minket, és kisegítjük a könyvelési feladatokban, ha éppen munkaerőhiány van, ha az éves ellenőrzést gyorsan szeretné lebonyolítani, ha projekt jellegű munkára van szükség, de szorítja az idő.

könyvelőink precízen, megbízhatóan végzik munkájukat, és gondoskodnak arról, hogy a pénzügyi feladatok maradéktalanul el legyenek végezve cégénél. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg 22. kerületi könyvelő irodánk tevékenységeinek részleteit!

könyvelésLépjen kapcsolatba velünk itt.