A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Könyvelés, adótanácsadás. Profitkesz.hu

Amennyiben időszakosan megszaporodnak könyvelési teendői, a következő szolgáltatásokra kínálunk professzionális megoldást:

Átfogó ellenőrzés során az anyag áttekintése, ellenőrzése, segítés az anyag összeállításában.

Személyi jövedelem adó bevallási időszakban segítség nyújtása.

Munkaerő hiány esetén időszakos besegítés.

Új könyvelési rendszer bevezetése során párhuzamos könyvelésbe történő segítés.


Teljes körű támogatás a könyvelésben!

A feladatok pedig egyre csak tornyosulnak Ön előtt? Amikor egyre több a munka és egyre kevésbé látja a végét, mindig jól jön egy segítő kéz, ami gondoskodik arról, hogy időben kész legyenek a feladatok. Amennyiben Önnek erre van szüksége, megtalálta a megoldást!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe könyveléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Amennyiben hozzánk fordul, nem kell aggódnia a közeledő határidők miatt, nincs szükség túlórákra sem, ehelyett nyugodtan végezheti megszokott feladatait, anélkül, hogy másoké miatt kellene idegeskednie. Hívjon minket, és kisegítjük a könyvelési feladatokban, ha éppen munkaerőhiány van, ha az éves ellenőrzést gyorsan szeretné lebonyolítani, ha projekt jellegű munkára van szükség, de szorítja az idő.

könyvelőink precízen, megbízhatóan végzik munkájukat, és gondoskodnak arról, hogy a pénzügyi feladatok maradéktalanul el legyenek végezve cégénél. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg 22. kerületi könyvelő irodánk tevékenységeinek részleteit!

könyvelésProjekt jellegű könyveléssel kapcsolatban is kereshet bennünket!

projekt jellegű könyvelés

Sokan nem hosszú távra keresnek könyvelőt, hanem csak egy adott projekthez. Egyeseknek komoly kihívást jelent meglelni ennek az igénynek megfelelően a gyakorlott, tapasztalt szakembereket, ugyanis a legtöbb könyvelő kizárólag hosszú távra vállalja az ügyfeleket. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, ne kutasson tovább a megfelelő szakemberekért, mert mi projekt jellegű könyvelést is vállalunk!

Mivel tisztában vagyunk az elvárásokkal, és fontos számunkra minden ügyfél, szolgáltatásainkat a projekt jellegű könyvelés irányába is bővítettük. Rövid távon is szakszerű segítséget nyújtjuk a könyvelésben, pénzügyi elszámolásban, így az adott projektet hiány és egyéb kellemetlenségek nélkül lezárhatja. Amint rendelkezésre állnak a dokumentumok, rövid időn belül hozzálátunk a feldolgozásnak. Szolgáltatásunk kedvező áron elérhető, ennek köszönhetően anyagi akadálya sincsen annak, hogy szakemberekre bízza rövid távra is a könyvelést.

A projekt jellegű könyvelésben is a maximumot nyújtjuk! Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Lépjen kapcsolatba velünk itt.