reiki

A reiki tanfolyam értékei

A Shoden: első tanítás. Így hívják japánul a reiki 1. tanfolyamot. Ezt az első ciklust, ami bevezet a reiki világába Zenki kifejezéssel is emlegetik, így is találkozhattál már vele.

Olyan két napos kurzus a reiki 1 tanfolyam, melynek az első tananyaga három egységet foglal magába. Ahhoz, hogy a reikit otthon is magabiztosan használni tudd, ez a képzés nélkülözhetetlen. Az alkalmazandó technikák gyakorlati bemutatása és készség szinten való elsajátítása mellett teljes körű elméleti ismereteket nyújt alapszinten, de önállóan használható módon.

Mire számíthatsz? Páratlan élményben lesz részed. A reiki behangolás három Reiju-ban teljesedik ki. Ennek során aktiválódhat benned a gyógyító erő, amiért a reiki tanfolyamot felkerested és elkezdted.

Az életedben határozott változás kezdődik. Megtanulod elcsendesíteni az elméd és az, hogyan tudsz hatékonyan meditálni. A reikizéshez ideális körülményekre van szükség, ezért el kell sajátítanod ennek megteremtési módját. Önmagadon is és másokon is képes leszel alkalmazni a különböző technikákat ahhoz, hogy kezeléseid hatékonyak legyenek. Ezután használni tudod majd az intuíciód és az energia érzékelést. Spirituális tudatosságod nagymértékben növekedni fog és kialakul benned a régen vágyott belső egyensúly.

A kiscsoportos formában megvalósuló képzés által olyan tudás birtokában leszel, melyek mélyreható tapasztalatokra épülnek majd, ezáltal nagyon gyakorlatias fejlődés részese leszel.

Persze az oktatás végeztével még bőven marad fejlődési lehetőséged. Lehet és kell is továbbfejlesztened magad. Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy szeretnéd majd folytatni. Erre persze bőven van lehetőség. A Jikidenreiki lehetővé teszi számodra, hogy továbbra is hozzáférj az anyagokhoz és személyes gyakorlási lehetőséget is kapsz. Itt az idő belevágni!