fuvarszervező

Fuvarszervezés, hogy gördülékenyen menjen a költözés

Költözés előtt áll? Netán irodájából kellene nehéz bútorokat, műszaki berendezéseket, komplett gépsort mozgatni? Tanácstalan, hogy kire bízhatja a munkát anélkül, hogy azon kellene izgulnia, hogy vajon drága pénzen vásárolt, pénzt termelő eszközei egy költözés után is ugyanolyan kifogástalanul üzemeljenek, mint annak előtte? Egy zongora vagy pianínó költöztetése épp ugyanolyan logisztikai feladatot igényel, mint egy CNC esztergagép mozgatása, vagy egy háztetőre szerelt klíma, vagy páncélszekrény.

Szerencsére, cégünk fő profilja pont az ilyen nehéz feladatok megoldása és kivitelezése. Fuvarszervezés és logisztika, belföldi és külföldi költöztetés, akár ipari környezetben is. Akár teljes költöztetés, csomagolással is.

Nálunk minden eszköz elérhető, legyen szó a költöztetéshez szükséges költöztető dobozoktól kezdve a nehéz gépekhez szükséges emelő-szerkezetekig, mert fel vagyunk készülve a legnagyobb és legkényesebb munkákra is. Akár a bútorokat is szét illetve össze szereljük kérésre, mivel költöztető autóinkon minden rendelkezésünkre áll, ami egy ilyen művelethez szükséges.

A szállításon kívül egyéb feladatokban is tudunk Önnek segíteni, mivel vállalásaink közé tartozik a különböző ipari gépek problémásabb helyekre való mozgatása is, akár padlás vagy tető, de alagsorba vagy pincébe is lejuttatjuk a kívánt bútorzatot, vagy gépeket.

Csapatunk tagjai egytől egyig hozzáértő szakemberek, akik a gépszállítás területén több éves rutinra tettek szert, rátermettségük, felszerelésünk európai kollégáik színvonalán mozog. Többféle teherautó típussal rendelkezünk, szükség esetén még KCR önrakodós darus autót is tudunk biztosítani, különböző emelési súlyhatárral.

A Speciális Teherszállító egy speditőr cég is egyben, mely profilja elsősorban az iparban használt gépek szállítására terjed ki, továbbá a bel- és külföldi fuvarok megszervezését is ránk lehet bízni, mivel megbirkózunk bármilyen egyéb gép célállomásra juttatásával.

Az Európai unió teljes területén vállalunk nemzetközi költöztetést, s mivel átfogó ismeretekkel rendelkezünk a vámkötelezettségek szakszerű intézését illetően is, így ebben is segítségére lehetünk. Járműveink 3,5 és 7,5 tonnás össztömegűek így a hétvégi kamion stop minket nem érint.

Ha az említett autók paraméterei kevésnek bizonyulnának a külföldre költözés alatt, akkor kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően akár nyerges kamionnal is tudunk felvonulni. A nemzetközi költöztetések előtt részletes és pontos útvonaltervet készítünk, melyen a pihenő helyeket is feltüntetjük, így az ügyfelünk pontosan tudja, hogy hol járunk. A költöztetés ideje alatt egészen a befejező lepakolásig az ügyféllel telefon tartjuk a kapcsolatot.