hitelfelvétel

Hitelfelvétel személyre szabottan

A hitelfelvétel ma már mindennapos esemény. Kell az otthonteremtéshez, gyakran az új autóhoz és abból veszünk új háztartási gépeket, felújítunk, talán még utazunk is. Gyorsan összejön egy jelentős összeg, amit havi szinten törlesztő részletre költünk, remélhetőleg éppen annyi, ami még belefér kiadásainkba.

Mi alapján választasz, amikor hitelt veszel fel? Vannak pénzügyi ismereteid, vagy beleásod magad az apró betűs részekbe jó alaposan? Legtöbbször egyiket sem teszik, bíznak a „jó nevű” pénzintézet hitelességében és abban, hogy nyilván jó ajánlatot kaptak. Pedig hitel és hitel, bank és bank között óriási különbségek lehetnek. A hitelkalkulátor sokat segíthet, de mezei ember számára olyan feladatot jelentene az ajánlatok teljes egészében való összehasonlítása, amire se idő, se energia nincs.

A pénzügyi tanácsadó olyan kézenfekvő és szakmailag tökéletesen kompetens segítség lehet, amire még költened sem kell. Az idő, az energia és a pénz, amit megspórolhat számodra óriási előnyt jelent. Nem kell a továbbiakban agyalnod a hiteleddel kapcsolatos kérdéseken, mert minden információt készen kapsz tanácsadódtól. A hitel pedig, amit a segítségével a kiválasztott bankból megigényelsz, valóban személyre szabott lehet.

Hogyan lehet személyre szabni egy hitelfelvételt?

Amikor hitelfelvételre kerül sor, a hitelt felvevő személy és a hitelt folyósító cég szerződik egymással. A hitelszerződés egészen biztos, hogy a bank érdekeit maximálisan képviseli, ezen sokan dolgoznak nap, mint nap. És a Te érdekeid hol maradnak?

A pénzügyi tanácsadó a hitelfelvételt megelőzően hosszan elbeszélget a leendő hiteligénylővel. Céljaid és lehetőségeid alapján javaslatokat tesz, ötleteket ad, felhívja a figyelmet a lehetőségekre és praktikus tanácsokkal látja el ügyfeleit.

Miután mindent tisztáztak előáll a szóba jöhető bankok ajánlataival. Kiemeli a véleménye szerinti legelőnyösebbet és pontosan elmagyarázza a feltételeket, segít a választásban.

Begyűjti tőlünk a szükséges dokumentumokat és benyújtja a hiteligénylést. Időpontot egyeztet velünk és a bankkal, sok esetben a hátsó ajtón közlekedhetünk vele, sorban állni sem kell. A szerződéskor érti a pénzügyi nyelvezetet, odafigyel az érdekeinkre. Minden fázisnál mellettünk van és segít.

Hát így lehet személyre szabottan hitelhez jutni és éjjel nyugodtan aludni, hogy a lehető legjobban döntöttünk.