Lepd meg a kolléganőket céges nőnapi ajándékkal

A nemzetközi nőnap kiváló alkalom arra, hogy kedveskedj kolléganőidnek. Minden munkahelyen van egy olyan munkatársnő, akire mindenben lehet számítani, akivel öröm a kávészünetekben pár mondatot váltani vagy, aki segít előre mozdítani egy-egy projektet kreatív ötletei által. Március 8-án, nemzetközi nőnapon többek közt ezeket a hölgyeket is köszöntjük.

A köszönet módja

A nők sokféleképp állnak helyt a mindennapokban. Amellett, hogy vezetik a háztartást, támogatják a férjüket és a családtagokat, egyben a munka világában is komoly részt vállalnak. Minden munkahelyen vannak olyan kolléganők, akik nélkül elképzelhetetlen volna a gördülékeny munkafolyamat.

Nőnap közeledtével az urak komoly dilemma előtt állnak, hiszen fel kell köszönteni a hölgyeket, azonban sokan bizonytalanok, hogy ennek mi lenne a legmegfelelőbb módja. Különösen nehéz ez a kolléganők esetében, hiszen nagy létszámú cégek esetében komoly költsége lehet a hölgyek felköszöntésének. Természetesen nem kell a komplett cég női alkalmazottait felköszönteni, érdemes előre átgondolni, hogy hány főnek szeretnél ajándékot átnyújtani. Az is jó megoldás lehet, ha többen összeálltok kollégák és elosztjátok a költségeket.

Ha csak egy-két kolléganőt szeretnél meglepni egy igazán különleges ajándékkal, akkor kevésbé kötöttek a lehetőségek.

Mit érdemes ajándékozni a kolléganőknek?

Több lehetőség is rendelkezésre áll, ha a kolléganőket szeretnéd meglepni. A virág klasszikus módja az ajándékozásnak. Elég, ha egy szál virágot vagy egy kisebb csokrot nyújtasz át. Arra érdemes ügyelni, hogy ne tegyél különbséget a munkatársnők között, tehát ha valakinek egy szál virágot nyújtasz át, akkor egy másik kolléganőnek ne adj át egy hatalmas csokrot, mert könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ráadásul könnyen azt hiheti utóbbi esetben a kolléganő, hogy mögöttes tartalommal bír az ajándék. A virág mellett a csokoládé számít még nagy slágernek, ezzel sem lőhetsz mellé.

Viszont, ha egy igazán profi és egyedi céges nőnapi ajándék átadása a cél a munkahelyeden dolgozó hölgyeknek, akkor az ajandekcsomagom.hu webáruházban található csomagot érdemes vásárolni. A kínálatban kisebb és nagyobb csomagokat egyaránt találsz, így az elképzeléseidnek és pénztárcádnak megfelelő meglepetést tudsz választani, mely biztosan nagy örömet fog okozni!