kijelzővédő fólia

Megérkeztek a Samsung Z Flip 4-ről az első képek!

Gondolom már Te is türelmetlenül vártad a Samsung Z Flip 4 mobiltelefonról az első képeket. De miért olyan fontos ez? A lapos kijelzővel rendelkező mobiltelefonok világába a Z Flip 3 egy teljesen új formát hozott. Jó, valljuk meg őszintén, hogy anno a Motorola is gyártott még a 2000-es évek elején szétnyitható telefonokat. Nem ettől olyan különleges ez a mobil. Hanem attól, hogy ha kinyitod, akkor óriási lesz a kijelzője. De a legfontosabb kérdés most az, hogy mikor számíthatunk Z Flip 3 utódjára? A Samsung szeptemberre ígéri az újdonságot. Addig már nem kell sokat várnunk.

A Galaxy Z Flip felhívja magára a figyelmet

A Samsung pontosan tudta, hogy az Androidot kedvelők jól fognak majd szórakozni a Galaxy Z Flippel. Nagyon egyszerű a kialakítása, szimmetrikus vonalak, kellemes tapintású anyagok és ultra könnyű használhatóság jellemzi ezt a mobilt. Vékony kialakítása sokunknak elnyerte a tetszését. Az okostelefon nagyon szépen illeszkedik a tenyeredbe, és hihetetlenül könnyen használható egy kézzel. Olyan finom és sima a felülete. Sokan mondták, hogy bárcsak az iPhone is ezt az érzéki élményt nyújtaná.

Ennek a telefonnak van egy stílusa, az biztos. De ennek a kialakításnak, van egy hátránya is, itt nem tudsz azonnal reagálni a dolgokra. Ennél a telefonnál nem elegendő, hogy egyszerűen csak megérinted a lapos kijelződ, és azonnal látod, mi történt a nagy világban, ki akar tőled valamit. Ha hívás érkezik, a hagyományos lapos képernyővel rendelkező mobilok nagy kijelzője világít. Ez nem így van a Galaxy Z Flip esetében. Nyitás – zárás, nyitás – zárás. Egész nap, többször is. Ha ez Téged zavar, akkor ezt a telefont nem Neked találták ki.

Milyen újdonságokkal érkezik a Samsung Galaxy Z Flip 4?

Úgy tűnik a Z Flip 4 ugyanazzal a 12 MP-es kettős kamerával érkezik, mint ami elődjében is megtalálható. A Galaxy Z Flip 4 vékonyabb mechanikus pánttal készül. Ezt a napjainkban kiszivárogtatott néhány új kép is bizonyítja. Azt rebesgetik a bennfentesek, hogy az új modell hatékonyabb processzorral érkezik. A Galaxy Z Flip negyedik generációja erősebb és hatékonyabb Snapdragon 8 Gen 1 Plus-szal lesz felszerelve. Az új összehajtható mobil állítólag majd jobb akkumulátor üzemidővel rendelkezik. A rövid akkumulátor élettartam volt az egyik legnagyobb kritikája a Galaxy Z Flip 3-nak. Ezt orvosolta most a Samsung.

A kiszivárgott képeken az látható, hogy a Galaxy Z Flip 4 a Galaxy Z Flip 3-hoz képest kevésbé gyűrődik a kijelző közepén. A látható gyűrődések elkerülése fontos kérdés az összecsukható okostelefonok jövője szempontjából.

A kijelzővédő fólia hatékonyan látja el bármely mobiltelefon védelmét. Bármilyen Samsung mobiltelefonhoz is keresel képernyővédő üvegfóliát, azt a ProtectFol webáruházban megtalálod. Gyors szállítással, tanácsadással várunk, hogy mobiltelefonod megkapja azt a törődést, amit mindenképp megérdemel. Kényeztesd Te is mobilod!