allergiamentes ágynemű

Mondjon búcsút az allergiáknak allergiamentes ágyneművel

Az allergiás tünetekben szenvedők számára a megfelelő ágyneműhuzat választás javíthatja az egészséget az allergiás reakciók csökkentésével. Néhány szempontot figyelembe véve megtalálhatja családja számára a legjobb védelmet. Segítünk átrendezni a terminológiát, hogy megtudja, mit kell igazán tudni az allergiamentességről a hálószobában.

A 3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúránk kiválóan megfelel az allergia elleni védelemnek.

A por és a szőr allergiás reakciókat okoz a hálószobában

Gyakori tévhit, hogy az ágynemű anyaga vagy töltete allergiás reakciókat vált ki az alvóban. Ez azonban általában nem így van. Az allergiát jellemzően a pollen, a háziállatok szőrzete és a poratkák váltják ki, amelyek idővel felhalmozódnak az ágyneműben.

A poratkák a leggyakoribb asztma kiváltó okai a világon, és a hálószoba a poratkák elsődleges forrása.

Az allergiamentes ágynemű eltér a hipoallergén ágyneműtől

E két név között van egy fontos különbség. A „hipoallergén” és az „allergénmentes” egyaránt a termék új állapotára utal.

A hipoallergén valójában azt jelenti, hogy másokhoz képest kevésbé allergén. És nincsenek kormányzati szabványok a termékek hipoallergénként való címkézésére.

Mi azonban azt gondoljuk, hogy ez nem elég jó. Szigorú tisztasági szabványainknak megfelelően allergiamentes garanciát tudunk nyújtani, hogy biztosítsuk ügyfeleinknek, hogy termékeinkből minden allergént eltávolítottak.

További védelmi vonal allergia elleni ágyneművel

Az allergia elleni védelem arra utal, hogy az ágynemű használata során képes távol tartani az allergéneket. Ha Ön allergiás, az allergiamentes ágynemű nagyszerű első lépés a tünetek csökkentésében. Ugyanakkor az is fontos, hogy folyamatosan védjük az allergia elleni ágyneműt. Az „allergia elleni védelem” kifejezés olyan anyagokra vonatkozik, amelyek távol tartják az allergéneket a termék használatának megkezdése után. Az ilyen típusú ágynemű megóvja a port, a szőrt és az atkákat a párnáktól, paplanoktól és matracoktól.

Tanulmányok kimutatták, hogy az elkerülő intézkedések ugyanolyan hatékonyak lehetnek, mint a gyógyszeres terápia az allergiás tünetek szabályozásában.

A szobák felszerelése, hogy azok allergénmentesek legyenek

Ha csökkenti az allergének számát a hálószobában, kezdje az allergia elleni védőpárnákkal, mivel ezek hajlamosak felszedni a fejbőrről a korpásodást, és feltartják a port. Ügyeljen arra, hogy olyan természetes zárómechanizmust keressen, amelyet az ipari szabványok szerint laboratóriumban teszteltek. A Cool Market ágynemű allergén gátat használ szorosan szőtt – mégis légáteresztő – pamutszövet formájában, szemben a növényvédőszeres kezelésekkel vagy a szintetikus vízszigeteléssel, amelyet néhány más cég használ.

Ezután használjon matrachuzatot, amely beborítja az egész matracot. Ez jobb védelmet nyújt, mint egy matrac, mert a por, a szőr és az atkák megkerülhetik a betétet. Ha van tollágya, fedje le azt allergiavédő huzattal. És végül egy allergén gátló takaró a tetején.

Allergia védő ágynemű gyerekeknek

Mivel sok gyermek súlyos allergiás, fontos, hogy legalább hipoallergén ágyneműt kezdjen. A teljes biztonság érdekében használjon allergia elleni védőpárnákat és takarót is, hogy segítse a poratkákat az ágyukból.

Profi tipp:
A gyermek hálószobájában az allergia elleni védekezésnek magában kell foglalnia a plüssállatok tisztán tartását is. A kimutatások azt javasolják, hogy vásároljon mosható játékokat, mossa le rendszeresen forró vízben, és tartsa távol az ágytól.

Antiallergén ágyneműgarnitúrák

A Cool Market számos lehetőséget kínál arra, hogy a szobáját allergia elleni ágyneművel szerelje fel. A friss, tiszta kezdéshez használhatja a pehelypaplan- és párnakészletet.

Az allergia elleni ágynemű nélkülözhetetlen eszköz a hálószobában lévő poratkák elleni küzdelemben. Míg a poratka az élet ténye, az allergén védőszövettel ellátott ágynemű és az ágynemű rendszeres mosása segít a minimumra csökkenteni a poratkákat, különösen meleg és párás időben. Szerencsére a pehely- és tollágynemű számos előnye közül az egyik, hogy nagy sikerrel mosható, akár forró vízben is.