Tokio fotel lábtartóval

Munkahelyi pihenés egy stílusos kanapén

A munkahelyünkön töltjük el aktív felnőtt életünk legalább egyharmadát, de akad közöttünk szép számmal olyan is, aki többet van a cég ölelő karjaiban, mint otthon. A munkatársainkkal való kapcsolat pedig meghatározza hangulatunkat, de munkateljesítményünkre is nagy hatással van.

Éppen ezért a munkaidő alatti pihenés, egy kis kötetlen beszélgetés a kollégákkal igenis fontos napirendi pont. A legalkalmasabb erre egy közösségi helyiség, abban pedig egy-két kényelmes ülőalkalmatosságra is szükség lesz. A stílusos háromszemélyes kanapék minden munkahelyi közegben megállják a helyüket és hozzájárulnak a jó munkahelyi légkör megteremtéséhez. A jó közösség pedig hatékonyabb munkavégzésre képes, ezt minden felkészült vezető tudja.

Az alapos tervezéssel kialakított munkahelyi közösségi tér ezentúl egy kényelmi zóna lesz, amiben igen hangsúlyos szerepet játszik az ülőgarnitúra. Kényelmesnek, működőképesnek és stílusosnak kell lennie, hogy kielégítse a legmagasabb igényeket is. A Kanapé-shop háromszemélyes kanapé kollekciói egyedülállóak és a világ legnépszerűbb bútorai közé tartoznak. Természetesen sokan rendezik be otthonuk nappaliját is ilyen ülőgarnitúrával, éppen ezért idézi a hangulata az otthoni közeget, ami nyugalmat, közvetlenséget teremt.

A háromszemélyes kanapé könnyen elhelyezhető a közösségi helyiség bármely pontján. Elszeparált sarokba, fal mellé, vagy éppen a tér kellős közepére. Elképesztő, de mindenhol nagyon jól mutat. Ha a szoba mérete megengedi, persze kombinálhatjuk más ülőalkalmatossággal, ami lehet sofa, kétszemélyes kanapé vagy egy remek fotel lábtartóval. Így már elég sokan elférnek ahhoz, hogy egy kellemes beszélgetés kialakuljon. Persze ezek után nem lesz könnyű visszaterelni a társaságot a munkába.

De hogyan válasszuk ki a megfelelő stílusú háromszemélyes kanapét a hatalmas választékból?
Az egyenes, három személyt befogadó ülőbútorok kínálata megdöbbentően széles skálán mozog. Valahol el kell kezdeni a válogatást, tehát legyen az a szín, az anyag, esetleg minta. Ha ez megvan, akkor már körvonalazódik a stílus is, amihez könnyebb hozzárendelni a kívánt formát.

Legyen a választott kanapé klasszikus modell, szokatlanul kiemelkedő, extravagáns változat, elegáns, vagy ipari stílusú darab, egy biztos, a dolgozók hálásak lesznek kényeztető funkciójáért.